Samo še
00 Dni
00 Ur
00 Minut
00 Sekunde
: : :
do božičnega večera.

“Želeno, kupljeno, podarjeno” z darilnim bonom

zehner-voucher

DESETAK ZA PODJETJA

Iščete darilo za sodelavce in stranke, primerno za vsako priložnost? Tukaj je darilni bon Desetak! Kot božično darilo ali drobna pozornost ob drugi priložnosti – z Desetakom nikoli ne boste zgrešili, saj je izpolnitev lastnih želja najboljše darilo.

voucher

Vedno pravo darilo

Mathias Reichel
Interesi so tako različni kot naši zaposleni – zato jim podarimo Desetake! Tako vsak dobi tisto, kar mu je najbolj všeč.

ERIK SOTELŠEK

Direktor prodaje
Svojim zaposlenim moramo dati vedeti, da so pomemben člen v našem podjetju. Navsezadnje je njihovo zadovoljstvo tisto, ki pripelje do učinkovitosti in uspešnosti. In Desetaki so odlično darilo za spodbudo in motivacijo.

MOJCA SUŠNIK

Direktorica
Erwin Michael Soul
Ne glede na to, ali gre za 10€ ali 100€, z Desetakom lahko darilo prilagodim priložnosti.

ALJAŽ PODGORNIK

Podjetnik

Individualno, hitro in preprosto

Hannah Meier
Ne glede na to, ali gre za stranke ali sodelavce v Ljubljani, Mariboru ali Celju, je Desetak vedno odlična izbira za darilo, saj lahko unovčijo v petih nakupovalnih središčih!

ALJA ŠPOLJAR

Kadrovska služba

Unovčljiv po vsej Sloveniji

Obdarovanje je lahko tako preprosto

Izberite znesek in nakupovalno središče ter naročite darilni bon neposredno preko spleta ali pa natisnite obrazec za naročilo, ga izpolnite in po pošti pošljite v želeno nakupovalno središče SES – kakor želite!

Ne glede na to, katero nakupovalno središče izberete, bodo darilni boni Desetak veljavni v vseh petih nakupovalnih središčih SES – od Maribora do Ljubljane!

UNOVČLJIV V VSEH PRODAJALNAH TER GOSTINSKIH IN STORITVENIH LOKALIH*

*v vseh navedenih nakupovalnih središčih

VELIKA IZBIRA BLAGOVNIH ZNAMK

NAŠA NAKUPOVALNA SREDIŠČA

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

V katerih nakupovalnih središčih lahko kupim Desetaka?

Darilne bone Desetak lahko kupite na info točki v naslednjih nakupovalnih središčih:

  • CITYPARK Ljubljana
  • ALEJA Ljubljana Šiška
  • EUROPARK Maribor
  • CITYCENTER Celje
  • V CENTRU VIČ LJUBLJANA pa v poslovalnici Loterije.
V katerih prodajalnah lahko unovčim darilni bon Desetak?

Ne glede na to, v katerem nakupovalnem središču ste kupili darilne bone Desetak,  jih lahko unovčite za izdelke ali storitve v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih  lokalih v vseh 5-ih nakupovalnih središčih* (*kot je navedeno na spletni strani posameznega nakupovalnega središča).

Doma imam darilne bone EUROPARK / CITYPARK / CITYCENTER. Jih lahko menjam za darilne bone Desetak

Da. Menjava je možna v tistem nakupovalnem središču, v katerem so bili darilni boni kupljeni.

Kako lahko plačam darilne bone Desetak v nakupovalnem središču?

Fizične in pravne osebe lahko na info točki izbranega nakupovalnega središča (v Centru Vič Ljubljana v poslovalnici Loterije) kupijo darilne bone Desetak z gotovino in s plačilnimi karticami. Podjetja lahko darilne bone Desetak kupijo tudi po predračunu na način, da v upravi podjetja darilne bone naročijo, nato po izdanem predračunu izvedejo nakazilo in ko je nakazilo vidno na transakcijskem računu izbranega nakupovalnega središča, lahko darilne bone Desetak prevzamejo v upravi ali na info točki izbranega nakupovalnega središča.

Kakšno vrednost imajo darilni boni?

Darilni bon Desetak ima vrednost 10 evrov. Zaenkrat darilni boni drugih vrednosti niso na voljo.

Kako lahko plačam ob spletnem naročilu?

Spletna naročila lahko plačate s plačilno kartico. Če naročate darilne bone z dostavo, lahko plačate tudi preko bančnega nakazila do vrednosti 990 €.

Podjetja lahko po spletu naročijo tudi višje vrednosti bonov in plačajo z bančnim nakazilom ali ob prevzemu v nakupovalnem središču. Po pošti lahko prejmete v spletni trgovini naročene in plačane  darilne bone Desetak do vrednosti 990 €.

V katerih nakupovalnih središčih lahko unovčim Desetaka?

Darilni bon Desetak je unovčljiv v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih  lokalih v naslednjih 5-ih nakupovalnih središčih  v Sloveniji* (* Razen v prodajalnah in lokalih, navedenih na spletni strani posameznega nakupovalnega središča):

  • CITYPARK Ljubljana
  • ALEJA Ljubljana Šiška
  • EUROPARK Maribor
  • CITYCENTER Celje
  • CENTER VIČ Ljubljana
Doma imam darilne bone CITYPARK / ALEJA / EUROPARK / CITYCENTER / CENTER VIČ, katerim je potekel rok veljavnosti . So še veljavni?

Darilne bone Desetak s pretečenim rokom veljavnosti je mogoče zamenjati za nove, vendar le v tistem nakupovalnem središču, v katerem so bili kupljeni.

Mi lahko darilne bone dostavite ali jih pošljete kot darilo?

Ja. Darilne bone Desetak do vrednosti 990 €, kupljene v spletni trgovini, vam lahko pošljemo po pošti na naslov v Sloveniji.

Lahko pa jih unovčite in plačate kot prevzemnico natisni@doma-bon, ki jo na info točki nakupovalnih središč  (v Centru Vič v poslovalnici Loterije) zamenjate za fizične darilne bone Desetak.

Na spletu bi rad/a oddal/a večje naročilo darilnih bonov (v vrednosti več kot 990 €) in ne morem čakati 3 delovne dni, ki so potrebni za obdelavo.

Spletni nakup vrednosti nad 990 € je omogočen podjetjem. Prosimo vas, da pokličete ali po elektronski pošti kontaktirate izbrano nakupovalno središče. Naslove najdete tukaj.

Lahko prevzemnico natisni@doma-bon, katero prejmem ob spletnem naročilu Desetakov, unovčim v prodajalni?

Ne. Prevzemnico natisni@doma-bon morate na info točki izbranega nakupovalnega središča (v Centru Vič Ljubljana v poslovalnici Loterije) zamenjati za darilne bone Desetak.

zehner-voucher

Darilni bon za najlepše zahvale.

Darilni boni Desetak so na voljo prek spleta ali v naših nakupovalnih središčih. Preprosto jih lahko kupite na info točki, lahko vam jih dostavimo na dom ali pa jih kupite prek spleta in natisnete doma.