Samo še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do božičnega večera.

“Želeno, kupljeno, podarjeno” z darilnim bonom

Suuuuuuuper! zehnerVoucher

DESETAK ZA PODJETJA

Iščete darilo za sodelavce in stranke, primerno za vsako priložnost? Tukaj je darilni bon Desetak! Kot božično darilo ali drobna pozornost ob drugi priložnosti – z Desetakom nikoli ne boste zgrešili, saj je izpolnitev lastnih želja najboljše darilo.

voucher

Vedno pravo darilo

Mathias Reichel
Interesi so tako različni kot naši zaposleni – zato jim podarimo Desetake! Tako vsak dobi tisto, kar mu je najbolj všeč.

ERIK SOTELŠEK

Direktor prodaje
Svojim zaposlenim moramo dati vedeti, da so pomemben člen v našem podjetju. Navsezadnje je njihovo zadovoljstvo tisto, ki pripelje do učinkovitosti in uspešnosti. In Desetaki so odlično darilo za spodbudo in motivacijo.

MOJCA SUŠNIK

Direktorica
Erwin Michael Soul
Ne glede na to, ali gre za 10€ ali 100€, z Desetakom lahko darilo prilagodim priložnosti.

ALJAŽ PODGORNIK

Podjetnik

Individualno, hitro in preprosto

Hannah Meier
Ne glede na to, ali gre za stranke ali sodelavce v Ljubljani, Mariboru ali Celju, je Desetak vedno odlična izbira za darilo, saj lahko unovčijo v petih nakupovalnih destinacijah!

ALJA ŠPOLJAR

Kadrovska služba

Unovčljiv po vsej Sloveniji

Obdarovanje je lahko tako preprosto

Izberite znesek in nakupovalno destinacijo ter naročite darilni bon neposredno preko spleta ali pa natisnite obrazec za naročilo, ga izpolnite in po pošti pošljite v želeno nakupovalno destinacijo SES – kakor želite!

Ne glede na to, katero nakupovalno destinacijo izberete, bodo darilni boni Desetak veljavni v vseh petih nakupovalnih destinacijah SES – od Maribora do Ljubljane!

UNOVČLJIV V VSEH PRODAJALNAH TER GOSTINSKIH IN STORITVENIH LOKALIH*

*v vseh navedenih nakupovalnih destinacijah

VELIKA IZBIRA BLAGOVNIH ZNAMK

NAŠE NAKUPOVALNE DESTINACIJE

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

V katerih nakupovalnih destinacijah lahko kupim Desetaka?

Darilne bone Desetak lahko kupite na info točki v naslednjih nakupovalnih destinacijah:

  • CITYPARK Ljubljana
  • ALEJA Ljubljana Šiška
  • EUROPARK Maribor
  • CITYCENTER Celje
  • V CENTRU VIČ LJUBLJANA pa v poslovalnici Loterije.

V katerih prodajalnah lahko unovčim darilni bon Desetak?

Ne glede na to, v kateri nakupovalni destinaciji ste kupili darilne bone Desetak,  jih lahko unovčite za izdelke ali storitve v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih  lokalih v vseh 5-ih nakupovalnih destinacijah* (*kot je navedeno na spletni strani posamezne nakupovalne destinacije).

Doma imam darilne bone EUROPARK / CITYPARK / CITYCENTER. Jih lahko menjam za darilne bone Desetak

Da. Menjava je možna v tisti nakupovalni destinaciji, v kateri so bili darilni boni kupljeni.

Kako lahko plačam darilne bone Desetak v nakupovalni destinaciji?

Fizične in pravne osebe lahko na info točki izbrane nakupovalne destinacije (v Centru Vič Ljubljana v poslovalnici Loterije) kupijo darilne bone Desetak z gotovino in s plačilnimi karticami. Podjetja lahko darilne bone Desetak kupijo tudi po predračunu na način, da v upravi podjetja darilne bone naročijo, nato po izdanem predračunu izvedejo nakazilo in ko je nakazilo vidno na transakcijskem računu izbrane nakupovalne destinacije, lahko darilne bone Desetak prevzamejo v upravi ali na info točki izbrane nakupovalne destinacije.

Kakšno vrednost imajo darilni boni?

Darilni bon Desetak ima vrednost 10 evrov. Zaenkrat darilni boni drugih vrednosti niso na voljo.

Kako lahko plačam ob spletnem naročilu?

Spletna naročila lahko plačate s plačilno kartico. Če naročate darilne bone z dostavo, lahko plačate tudi preko bančnega nakazila do vrednosti 990 €.

Podjetja lahko po spletu naročijo tudi višje vrednosti bonov in plačajo z bančnim nakazilom ali ob prevzemu v nakupovalni destinaciji. Po pošti lahko prejmete v spletni trgovini naročene in plačane  darilne bone Desetak do vrednosti 990 €.

V katerih nakupovalnih destinacijah lahko unovčim Desetaka?

Darilni bon Desetak je unovčljiv v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih  lokalih v naslednjih 5-ih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji* (* Razen v prodajalnah in lokalih, navedenih na spletni strani posamezne nakupovalne destinacije):

  • CITYPARK Ljubljana
  • ALEJA Ljubljana Šiška
  • EUROPARK Maribor
  • CITYCENTER Celje
  • CENTER VIČ Ljubljana

Doma imam darilne bone CITYPARK / ALEJA / EUROPARK / CITYCENTER / CENTER VIČ, katerim je potekel rok veljavnosti . So še veljavni?

Darilne bone Desetak s pretečenim rokom veljavnosti je mogoče zamenjati za nove, vendar le v tisti nakupovalni destinaciji, v kateri so bili kupljeni.

Mi lahko darilne bone dostavite ali jih pošljete kot darilo?

Ja. Darilne bone Desetak do vrednosti 990 €, kupljene v spletni trgovini, vam lahko pošljemo po pošti na naslov v Sloveniji.

Lahko pa jih unovčite in plačate kot prevzemnico natisni@doma-bon, ki jo na info točki nakupovalnih destinacij (v Centru Vič v poslovalnici Loterije) zamenjate za fizične darilne bone Desetak.

Na spletu bi rad/a oddal/a večje naročilo darilnih bonov (v vrednosti več kot 990 €) in ne morem čakati 3 delovne dni, ki so potrebni za obdelavo.

Spletni nakup vrednosti nad 990 € je omogočen podjetjem. Prosimo vas, da pokličete ali po elektronski pošti kontaktirate izbrano nakupovalno destinacijo. Naslove najdete tukaj.

Lahko prevzemnico natisni@doma-bon, katero prejmem ob spletnem naročilu Desetakov, unovčim v prodajalni?

Ne. Prevzemnico natisni@doma-bon morate na info točki izbrane nakupovalne destinacije (v Centru Vič Ljubljana v poslovalnici Loterije) zamenjati za darilne bone Desetak.

Toooooo! zehnerVoucher

Darilni bon za najlepše zahvale.

Darilni boni Desetak so na voljo prek spleta ali v naših nakupovalnih destinacijah. Preprosto jih lahko kupite na info točki, lahko vam jih dostavimo na dom ali pa jih kupite prek spleta in natisnete doma.